Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Condensatiedrogers van Fral

Riante keuze condensatiedrogers

Fral levert een uitgebreid assortiment condensatiedrogers voor nagenoeg alle toepassingen. Van kleine luchtdrogers voor in huis tot grote, industriële drogers voor zware toepassingen. Er is keuze uit mobiele en vaste condensatiedrogers voor het ontvochtigen van woningen, kantoren, winkels, musea, bibliotheken, archiefruimten, loodsen, fabrieken en zwembaden. Ook voor het ontvochtigen van een bouwplaats, garage, werkplaats, vakantiewoning, camper of caravan is direct een passende ontvochtiger leverbaar.

De werking van een condensatiedroger

Een condensatiedroger is een bijzonder krachtige luchtontvochtiger met een efficiënte werking. Het apparaat zuigt omgevingslucht aan en voert het langs een koelcircuit in de luchtdroger. Een groot deel van het vocht dat in de lucht aanwezig is condenseert en wordt opgevangen in het waterreservoir van de droger. Verscheidene modellen condensatiedrogers zijn voorzien van een afvoerleiding waarlangs het opgevangen condenswater direct wordt afgevoerd. De gedroogde lucht wordt na opwarming terug in het binnenklimaat gebracht. Al na een relatief korte periode van ontvochtigen zal de relatieve luchtvochtigheid in het binnenmilieu dalen.

Ontvochtiging bij lage temperaturen

De meeste condensatiedrogers van Fral zijn ook geschikt voor luchtontvochtiging bij lage temperaturen. Het ingebouwde HOTGAZ systeem ontdooit de gekoelde kern wanneer er ijsvorming plaatsvindt. Dit automatische ontdooisysteem maakt de condensatiedrogers geschikt voor ontvochtiging vanaf 0,5°C. Alle professionele condensatiedrogers van Fral zijn standaard uitgerust met het HOTGAZ ontdooisysteem. Bij de industriële luchtdrogers van Fral is HOTGAZ optioneel leverbaar. Een ontvochtiger met HOTGAZ vorstbeveiliging is prima geschikt voor het verlagen van de vochtigheidsgraad in onverwarmde of gekoelde binnenruimten.

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 13 april 2021 | | SITEMAP