Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Fral bouwdrogers Ontvochtigers voor de bouw

Bouwvocht verwijderen

Fral bouwdrogers worden ingezet voor luchtdroging tijdens nieuwbouw, renovatie en restauratie. De mobiele luchtdrogers voor de bouw verwijderen zeer effectief water uit bouwmaterialen. Het overtollige bouwvocht is voor een groot deel afkomstig uit cement, beton, stucwerk en uit vochtig hout. Daarnaast kan regenval tijdens bouwwerkzaamheden voor een flinke toename van bouwvocht zorgen. Met een Fral bouwdroger is men in staat het drogen van vloeren en muren te versnellen. De oplevering van een woning of ander object kan dan volgens planning plaatsvinden.

Modellen luchtdrogers voor de bouw

Bouwdrogers van Fral verwijderen ook bij lage temperaturen het bouwvocht omdat ze met een Heet-gas module zijn uitgerust. Dit automatische ontdooi-systeem waarborgt de werking in onverwarmde vertrekken. Dankzij de ingebouwde Heet-gas module is ontvochtiging mogelijk vanaf 0.5°C. Bij vochtige weersomstandigheden moeten ramen en deuren van het te ontvochtigen vertrek gesloten blijven. Vochtige buitenlucht kan anders de luchtvochtigheid binnen verder laten stijgen. Goede luchtdroging vraagt om een geduldige aanpak. Te snel ontvochtigen kan immers krimpscheuren in diverse bouwmaterialen veroorzaken. Om deze reden zijn Fral Superdryer bouwdrogers en Fral FDSR bouwdrogers met verschillende capaciteiten leverbaar.

Een bouwdroger werkt nog effectiever in combinatie met radiaal ventilatoren. Deze professionele ventilatoren zorgen voor extra luchtcirculatie in de te drogen ruimte. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het drogen van vloeren.

Bouwdrogers voor bedrijven en voor particulieren

De verrijdbare bouwdrogers van Fral zijn geschikt voor professioneel gebruik door onder andere verhuurbedrijven en waterschadeherstelbedrijven. De bouwdrogers worden business to business, of rechtstreeks aan particulieren geleverd.

Een adequate aanpak van vochtproblemen voorkomt schimmelgroei en houtrot. Dit geldt voor verscheidene toepassingen in de bouw, maar zeker ook bij waterschade. Fral bouwdrogers verwijderen bouwvocht en herstellen waterschade.

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 16 juni 2021 | | SITEMAP