Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Fral luchtdroger voor industrie Vlees Drank Zuivel

Industrieën met een hoge luchtvochtigheid

Vleesverwerkende bedrijven, slachterijen, zuivelbedrijven, frisdrankbedrijven, bierbrouwerijen, het zijn bedrijven die vaak te maken hebben met een hoge luchtvochtigheid in fabriekshallen en opslagruimten. Het grootste probleem van de hoge relatieve vochtigheid is de ernstige mate van condensvorming. Bij het bereiken van het dauwpunt ontstaat condens, en dat meestal op plaatsen waar het hoogst ongewenst is. Op productie-afdelingen en verpakkingsafdelingen zet het vocht zich af op wanden, plafonds, machines en op koude leidingen. Het condensvocht veroorzaakt op deze plaatsen vochtschade, maar is ook een mogelijke besmettingsbron van bacteriën en schimmels. In gekoelde opslagruimten veroorzaakt condensatie ijsvorming waardoor aanzienlijke energieverliezen optreden.

In bovengenoemde bedrijven wordt veel vocht in het binnenklimaat gebracht tijdens schoonmaakwerkzaamheden. Met behulp van krachtige ontvochtigingssystemen wordt dit vocht versneld uit het binnenmilieu verwijderd waardoor condensproblemen achterwege blijven. Daarnaast zullen vloeren en machines sneller drogen hetgeen bijdraagt aan een veilige werkomgeving en een goede bezetting van de productiecapaciteit.

Fral luchtontvochtiging

De industriële luchtdrogers van Fral zijn breed inzetbaar. Voor ontvochtiging bij lage temperaturen wordt gebruik gemaakt van de systemen HOT GAZ en D-FROST. De ontvochtigers zijn eenvoudig te installeren tegen een wand of aan het plafond. Fral industriële luchtontvochtigers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, al dan niet uitgerust met een ontdooi-inrichting. Met een bekeken combinatie ontvochtigingsinstallaties kan de capaciteit voor ontvochtiging op elke ruimte afgestemd worden. Voor krachtige luchtontvochtiging in de industrie zijn luchtdrogers met een ontvochtigingscapaciteit van 62 liter per dag tot 980 liter per dag leverbaar:

In voedselverwerkende bedrijven zorgen Fral ontvochtigers voor hygiëne en veiligheid. Gebouwen en productiemiddelen worden niet door vocht aangetast en de arbeidsomstandigheden voor werknemers verbeteren. Voor extra informatie over Fral luchtdrogers neemt u vrijblijvend contact op met Fral Benelux.

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 16 mei 2021 | | SITEMAP