Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Fral luchtkoelers Mobiel koelen en Spot cooling

Luchtkoelers voor mobiele klimaatbeheersing

Op die plaatsen waar geen airconditioning aanwezig is, maar waar toch behoefte is aan koeling, kunt u Fral luchtkoelers inzetten. De spot coolers zijn direct inzetbaar op alle plaatsen waar netvoeding aanwezig is. Deze professionele airco's van Fral verzorgen luchtkoeling - al dan niet tijdelijk - daar waar het nodig is. De toepassingen van de aircoolers zijn zeer divers, ze worden bijvoorbeeld ingezet bij evenementen, in de industrie, in serverruimten en in werkplaatsen. Niet zelden functioneren de spot coolers als aanvulling op een bestaand airco-systeem of dienen ze als backup voor een regulier koelsysteem. Wanneer de huidige capaciteit van het airconditioning systeem ontoereikend is, vult een Fral luchtkoeler dit tekort direct aan. Fral levert verschillende typen spot coolers, namelijk:

Fral FSC25 compacte luchtkoeler

Dit mobiele koelsysteem wordt onder andere gebruikt voor spot cooling in de proces- en maakindustrie. Warmtegevoelige apparaten en productieprocessen worden direct extra gekoeld indien dat nodig is. De spot cooler koelt delen van een productielijn en verzorgt koeling tijdens assemblage en verpakken. De professionele airco koelt eveneens serverruimten en datacenters. Verder is deze Fral FSC25 het perfecte airconditioning systeem voor werkplaatsen, garages, kiosks, winkels, bouwplaatsen en technische ruimten zoals machinekamers. Kortom, het is een perfecte luchtkoeler voor gebruik in half open ruimten en op die locaties waar het plaatsen van een regulier airco systeem niet tot de mogelijkheden behoort. De FSCH25 is compact, robuust en dus ook uitstekend geschikt voor verhuur van luchtkoeling.

Fral FSCH40 Mobiele luchtkoeler en verwarming

Hét ideale klimaatsysteem voor concerten, festivals, tenten, hangars, schuren, werkplaatsen en industriële ruimten. Fral FSCH40 is een robuust airco systeem dat uitgerust is met een warmtepomp voor verwarming. De veelzijdigheid van de luchtkoeler / heater maakt dit model uitermate geschikt voor evenementen en evenementenverhuur. De FSCH aircoolers beslaan weinig ruimte, maar bezitten desondanks een hoge capaciteit voor koelen en verwarmen. Ze zijn robuust uitgevoerd, voorzien van stevige wielen en kunnen met een heftruck worden geladen en gelost. In logistieke bedrijven en in industriële bedrijven voorzien Fral FSCH40 luchtkoelers in de behoefte aan koeling en verwarming in diverse ruimten waaronder laad/los ruimten en opslagruimten.

Fral FACSW22 Mobiele split airconditioning

De slanke vormgeving en de geluidsarme werking van deze mobiele airco-installatie maken deze vorm van luchtkoeling ideaal voor gebruik in kantoren, ziekenhuizen, laboratoria, computerruimten, winkels, restaurants, scholen, congrescentra en op tal van andere plaatsen waar behoefte is aan extra verkoeling. De losse buitenunit kan tot op 30 meter afstand van de airco worden geplaatst. Geen hinderlijk geluid van de installatie, maar enkel aangenaam koele lucht vanuit een stijlvolle airco-unit. De FACSW22 airconditioner kan tegen een muur worden geplaatst en is bovendien verrijdbaar. Het mobiele airconditioning systeem is ook ideaal voor het koelen van tijdelijke huisvesting. De Fral FACSW22 luchtkoeler past uitstekend in een nette omgeving.

Koelen of verwarmen op locatie? Tijdelijk extra capaciteit nodig? Met Fral luchtkoelers beschikt u overal, én direct, over krachtige klimaatbeheersing!

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 16 mei 2021 | | SITEMAP