Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Luchtvochtigheid in wasserijen verlagen

Hoge luchtvochtigheid in wasserijen

In bedrijven waar vochtige processen plaatsvinden ontstaan vroeg of laat vochtproblemen. Wasserijen zijn goede voorbeelden van dit soort bedrijven. Omdat er op verschillende plaatsen in een wasserij veel vocht vrijkomt, stijgt de luchtvochtigheid er snel. De hoge vochtigheidsgraad veroorzaakt condensvorming in verscheidene bedrijfsruimten. Houtwerk en metalen onderdelen raken door het condensvocht versneld aangetast. De kosten van onderhoud aan gebouwen en machines zullen hoger uitvallen dan voorzien.

In vochtige bedrijfsruimten is het lastig om goede hygiënische omstandigheden te waarborgen. Schimmels en bacteriën veroorzaken vervelende vochtgeuren die in een wasserij niet thuis horen. Door middel van ontvochtiging kan de relatieve vochtigheid worden verlaagd tot het niveau waarbij vochtproblemen en stankproblemen niet meer optreden.

Ontvochtiging voor wasserijen

Voor elke afdeling in een wasserij is een Fral luchtdroger leverbaar. Van een kleine opslagruimte tot een grote hal met wasstraat, Fral heeft de ideale ontvochtiger voor de droogklus! Fral luchtontvochtigers beschermen wasserijmachines en transportsystemen tegen schadelijke inwerking van vocht. Gebouwen en installaties blijven gevrijwaard van houtrot of corrosie. Tenslotte, en niet het minst belangrijk, een frisse bedrijfsruimte levert betere resultaten op!

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 13 april 2021 | | SITEMAP