Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Ontvochtiger voor stalling Boot Auto Caravan Camper

Schimmels en vieze geuren

Tijdens stalling van een auto, boot, camper of caravan is vocht de grootste vijand. U denkt dat uw kostbaar bezit zorgvuldig is gestald, maar in het voorjaar blijkt dat de vochtige winter toch sporen heeft nagelaten. Aantasting van chromen onderdelen, vieze schimmels en muffe vochtgeuren zijn niet bepaald zaken waar u vrolijk van wordt zo aan het begin van het nieuwe seizoen. Het zijn de onverwarmde winterstallingen waar de meeste vochtproblemen ontstaan.

Droge winterstalling zonder vochtproblemen

In een botenstalling, autostalling, caravanstalling of camperstalling moet de luchtvochtigheid bij voorkeur beneden 55% blijven. Bij een lage luchtvochtigheid krijgt schimmel immers geen kans te groeien op kussens en bekleding. Ook bootkappen en cabriodaken blijven bij een lage vochtigheidsgraad vrij van schimmel. In een droge stalling treedt nagenoeg geen condensatie op. Het condensvocht dat normaliter corrosie veroorzaakt speelt in een droge stalling geen rol van betekenis.

Luchtontvochtiging voor een droge stalling

In een winterstalling kan overtollig vocht bestreden worden met behulp van een verwarmingsinstallatie of met behulp van een luchtontvochtiger. Vanwege het ontbreken van de noodzakelijke voorzieningen voor verwarming en het kostentechnische aspect van verwarmen is luchtontvochtiging in veel gevallen de beste methode om een stalling droog te houden. Daar waar een grote stalling uitgerust wordt met een vaste ontvochtiger, wordt in een kleine stalling een mobiele ontvochtiger gebruikt. Informeer naar de mogelijkheden van luchtontvochtiging en ontdek hoe eenvoudig vochtbestrijding is!

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 13 april 2021 | | SITEMAP