Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Salvage

Luchtontvochtigers, bouwdrogers en ventilatoren

Salvagebedrijven houden zich bezig met het redden van gebouwen, inventaris, apparaten en machines na een calamiteit zoals bij brandschade of waterschade. Het doel is om inboedel en gebouwen zoveel mogelijk te beschermen tegen verdere schade. Verdere aantasting van hoogwaardige, kostbare apparatuur dient na een calamiteit zoveel mogelijk te worden voorkomen (reconditionering)

Op zichzelf heeft een brand of wateroverlast al ernstige gevolgen. Persoonlijk en financieel kan een dergelijke calamiteit een onuitwisbare stempel op met name het ondernemerschap drukken. Toch kan een ondernemer opnieuw onaangenaam verrast worden door de inkomensderving die ontstaat doordat de onderneming na een calamiteit niet snel heropend kan worden. Het inzetten van krachtige, betrouwbare apparatuur tijdens de herstelwerkzaamheden is van essentieel belang.

Tijdens de bereddering na een calamiteit maken salvagebedrijven veelvuldig gebruik van luchtontvochtigers, bouwdrogers en ventilatoren om het gebouw en inboedel zo snel mogelijk in oorspronkelijke staat te herstellen. Na waterschade en/of blusschade bij brand, passen salvagebedrijven doorgaans geforceerde droging en intensieve ventilatie toe. Door de ruimte versneld te ontvochtigen en ontgeuren wordt de toename van schade voorkomen.

Vocht verwijderen

Fral ontvochtigers, bouwdrogers en ventilatoren zijn krachtige, betrouwbare apparaten voor deze zware klussen. Fral apparatuur zorgt voor een snelle afname van de luchtvochtigheid in de ruimten waar de calamiteiten hebben plaatsgevonden. Dit heeft volgende effecten:

  • Snelle verlaging van het vochtgehalte ter voorkoming van verdere vochtschade,
  • Voorkomen van schimmelvorming,
  • Voorkomen van corrosie van metalen oppervlakten en kostbare apparatuur,
  • Stankverwijdering,
  • Stoppen van zoutzuurvorming door verbranding van chloor-houdende kunststoffen; Het aggressieve zoutzuur tast apparaten en materialen versneld aan. Effectieve ontvochtiging van de ruimte stopt dit proces.

Wateroverlast ontstaat door bijvoorbeeld overstromingen, bluswater, leidingbreuk, lekkages en schade aan daken en dakkapellen. Een snelle ontvochtiging voorkomt met name schimmelvorming op wanden, vloeren en materialen. Vloerbedekking en ondervloeren kunnen vaak worden hersteld bij tijdig ingrijpen. Een volgelopen kelder is een veel voorkomend incident waarbij een goede luchtontvochtiger de schade aanzienlijk beperkt. Stank en muffe geuren wordt bestreden door het verlagen van het vochtgehalte in de kelderruimte.

Voor salvage/bereddering en reconditionering is Fral een betrouwbare partner. Snel leverbare, duurzame apparaten voor herstellen van waterschade, brandschade en verwijderen van roet, stof en brandlucht.

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2020 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 20 oktober 2020 | | SITEMAP