Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Wandmodel luchtontvochtigers

Fral ontvochtigers voor aan de wand

De wandmodel luchtontvochtigers van Fral zijn geschikt voor commerciële en industriële toepassingen, maar worden ook ingezet voor het ontvochtigen van kelders en opslagruimten. In zwembaden en wellnesscentra kiest men vaak voor een wandmontage ontvochtiger vanwege de praktische vormgeving en het installatiegemak. Fral FSW luchtontvochtigers zijn dergelijke ontvochtigers voor aan de wand. Er is keuze uit diverse modellen met uiteenlopende capaciteiten. De Fral FSW ontvochtigers bestrijden vochtproblemen in onder andere zwembaden, winkels, kantoren, bibliotheken en musea.

Een Fral FDW ontvochtiger verzorgt luchtontvochtiging in (grote) kelders, archiefruimten, sportzalen en magazijnen. Overal waar ontvochtiging gewenst is, maar waar weinig plaats op de vloer is, biedt dit model luchtdroger uitkomst. Automatisch ontvochtigen na instellen van de hygrostaat, en direct automatisch water afvoeren via een afvoerleiding. De wandmodel ontvochtiger verlaagt de luchtvochtigheid vanzelf totdat de ingestelde waarde bereikt is.

Industriële wand ontvochtigers

Daar waar een extra hoge ontvochtigingscapaciteit gewenst is, plaatst men een Fral ontvochtiger uit de FDS, FDM of de FDL serie. De industriële luchtontvochtigers worden tegen een muur of aan het plafond gemonteerd. In fabrieken, loodsen, magazijnen, koelhuizen, grote zwembaden, sporthallen en kassen verwijderen deze luchtdrogers elke dag grote hoeveelheden water dat normaliter voor vochtproblemen zorgt.

Zoals elke luchtontvochtiger wordt ingezet voor het voorkomen of verhelpen van condensatie, schimmelproblemen en corrosie, zo ook deze wandmodel ontvochtigers. Alleen met dat verschil, dat geen vloeroppervlak verloren gaat aan mobiele apparaten. Een ruimtebesparende oplossing voor vochtproblemen!

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 16 mei 2021 | | SITEMAP