Home Ontvochtiger voor kruipruimten drogen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Ontvochtiger voor kruipruimten drogen

Een kruipruimte ontvochtigen

Wie een kruipruimte wil ontvochtigen moet over de juiste apparatuur beschikken. Met behulp van professionele ontvochtigers en ventilatoren van Fral kan het vocht succesvol uit een kruipruimte verwijderd worden. Vanwege de beperkte hoogte in een kruipruimte wordt hiervoor een Fral Horizon ontvochtiger gebruikt. Het is een laag model luchtontvochtiger, waardoor zeer geschikt voor ontvochtiging op moeilijk bereikbare plaatsen. Een Horizon luchtdroger is uitgerust met het HOT GAS systeem. Dit systeem maakt ontvochtiging bij een lage temperatuur mogelijk.

Zie ook

Ontvochtiger en blower

Het drogen van een kruipruimte gaat sneller wanneer er voldoende ventilatie en luchtcirculatie aanwezig is. Een Fral radiaal ventilator, en in het bijzonder de Fral FAM700 blower is voor deze toepassing hét ideale apparaat. De krachtige radiaalventilator kan voorzien worden van een koppelstuk voor het aansluiten van luchtslangen. De slangen kunnen op verschillende plaatsen in de kruipruimte worden gehangen zodat krachtige luchtcirculatie tot stand komt.

Het gecombineerde gebruik van een ontvochtiger en één of meerdere airblowers zorgt voor een optimaal droogresultaat. Liever gebruik maken van een bouwdroger? FDSR luchtdrogers en Superdryer luchtdrogers van Fral schuwen het zware werk niet.

Problemen door een vochtige kruipruimte

Een vochtige kruipruimte veroorzaakt tal van problemen in een woning. Vloerbalken en vloerdelen worden door het vocht aangetast en muren vertonen vochtschade door optrekkend vocht. Houtrot, schimmel en zwammen vormen een bedreiging voor zowel de constructie van het huis als voor de gezondheid van de bewoners. De bijkomende stankproblemen verpesten de leefomgeving.

Tenslotte is een vochtige kruipruimte een ideale verblijfplaats voor spinnen, kakkerlakken, zilvervisjes en muizen. Houten vloeren en wanden met lambrisering raken beschadigd omdat het hout uitzet wanneer het te vochtig wordt. De hoge vochtigheidsgraad kan ook schimmelproblemen en condensproblemen in andere delen van het huis veroorzaken.

Een vochtige kruipruimte door lekkage of een hoge grondwaterstand? Fral levert ontvochtigers en ventilatoren voor optimale vochtbestrijding. Het drogen van een kruipruimte is een stuk eenvoudiger met de juiste apparatuur!

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl