Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS
RELATIEVE LUCHTVOCHTIGHEID

Luchtontvochtigers voor muziekinstrumenten okt-20
Fral luchtontvochtigers voorkomen een te hoge luchtvochtigheid in de omgeving van muziekinstrumenten. De speeleigenschappen van een piano, vleugel, orgel, gitaar, harp, viool of cello veranderen bij een te hoge vochtigheidsgraad.

Schimmel in Sporthal Zwembad Sauna Wellness mei-20
Muffe geuren, bedompt, het binnenmilieu in vochtige sportaccommodaties is ongezond. Er groeit volop zwarte schimmel. Overdag intensief in gebruik en de rest van de dag een donkere, vochtige plaats waar schimmels goed gedijen.

Vochtbestrijding monumentaal pand met ontvochtiger dec-19
Vochtproblemen in monumentale panden komen veelvuldig voor. Schimmel, houtrot, kil, klam, muf, de staat van onderhoud verslechtert razendsnel. Wat kan Fral betekenen?

Ontvochtigers voor natte kleding drogen jan-19
Natte kleding snel drogen met een mobiele ontvochtiger van Fral. Ideaal voor het drogen van natgeregende jassen in garderobes van scholen, universiteiten, bioscopen, kinderdagverblijven, congrescentra, hotels, conferentiezalen, partycentra.

Opslag van metaal en corrosie jun-18
Dagelijks staan metalen grondstoffen, halffabrikaten en machines bloot aan corrosie. Hierdoor gaat de kwaliteit sterk achteruit. Zelfs gevaarlijke situaties ontstaan. Roest op metaal tijdens opslag voorkomen met de juiste ontvochtiger!

Ontvochtigers voor kelders apr-18
Een vochtige kelder drogen? Ontvochtigers voor kleine én grote kelders! Schimmel en condens in een kelder tegengaan middels ontvochtiging. Tevens luchtdrogers voor het drogen van ondergelopen kelders.

Bouwdroger met de beste prijs kwaliteit verhouding jan-18
Welke bouwdroger levert de beste kwaliteit tegen een geringe prijs? Een bouwdroger huren of verhuren? De beste bouwdrogers met een goede prijs kwaliteit verhouding

Luchtontvochtigers voor Museum Archief Bibliotheek dec-17
In een museum, archiefruimte of bibliotheek is een hoge vochtigheidsgraad ongewenst. Documenten, boeken, tekeningen, prenten, kaarten en schilderijen worden aangetast door schimmel en ongedierte indien de luchtvochtigheid te hoog is.

Wandmodel luchtontvochtigers okt-17
Wandmodel luchtontvochtigers beslaan geen vloeroppervlak. Fral wand ontvochtigers zijn ideaal voor het ontvochtigen van een zwembad, kelder, kantoor, magazijn, museum, opslagruimte, bibliotheek, winkel, koelhuis, loods, industriële ruimte. Luchtontvochtigers voor wandmontage.

Ontvochtiger voor stalling Boot Auto Caravan Camper jul-17
In een winterstalling voorkomt een ontvochtiger corrosie en schimmels. Uw auto, boot, camper of caravan wordt tegen vocht beschermd. Vaste én mobiele luchtontvochtigers voor stallingen.

Ontvochtiging voor depot Logistiek Defensie Vervoer jun-17
Kostbaar materieel en kwetsbare goederen beschermen tegen de inwerking van vocht. Ontvochtiging in depots voor een optimale luchtvochtigheid tijdens opslag.

Vocht mei-17
De hoeveelheid vocht in de lucht is van groot belang voor de gezondheid. Voorkom teveel vocht in de lucht ook om schade aan muren, plafonds, houten vloeren en meubelen te voorkomen.

Luchtvochtigheidsmeter mrt-17
Een luchtvochtigheidsmeter waarschuwt tijdig voor te droge lucht of te vochtige lucht. Een andere naam voor een luchtvochtigheidsmeter is hygrometer. Luchtvochtigheid eenvoudig meten.

Vochtprobleem jan-17
Vochtproblemen in huis door een té hoge relatieve vochtigheid? Leer hoe u dit kunt voorkomen.

Luchtontvochtiging nov-16
Luchtontvochtiging. Wat is het belang van het tijdig ontvochtigen van uw woning, kantoor of bedrijf? Fral geeft u een duidelijk antwoord. Fral voor lucht ontvochtigen!

Wat zijn vochtproblemen en wat zijn de gevolgen okt-16
Te veel vocht in een woning of kantoor is niet alleen schadelijk voor aanwezige houten voorwerpen. Een te hoog vochtgehalte heeft ook een nadelig effect op de gezondheid. Vochtproblemen herkennen en bestrijden.

De werking van een luchtontvochtiger aug-16
Hoe werkt een luchtontvochtiger / bouwdroger? Waarop moet men letten en waar worden luchtontvochtigers / bouwdrogers toegepast?

Vocht in huis jul-16
Last van vocht in huis? Vochtplekken, schimmel, condens, houtrot, huisstofmijt, vochtgeuren, het zijn vochtproblemen in huis die eenvoudig te verhelpen zijn. Kleine, huishoudelijke luchtontvochtigers voor badkamer, slaapkamer, woonkamer, kantoor, kelder en garage. Vocht in huis snel verwijderen!

Een goede luchtontvochtiger kiezen mei-16
Waar moet je op letten bij aankoop van een luchtontvochtiger. Zes handige tips om snel en eenvoudig een goede keus te maken. Ontvochtiger keuzehulp: snel de ideale ontvochtiger kiezen.

Luchtontvochtiging voor zwembad apr-16
Luchtontvochtiging in zwembaden. Fral FSW zwembadontvochtigers verlagen de vochtigheidsgraad in snel tempo. Voor optimale hygiëne in zwembad, sauna, wellnesscentra, hotel. Ontvochtiging op maat!

Problemen door een vochtig binnenklimaat mrt-16
Problemen in Nederland en België door vochtig binnenklimaat. Te veel vocht binnen in huis. Luchtvochtigheid te hoog in huis.

Vochtige muren jan-16
Vochtige muren effectief aanpakken. Met een Fral ontvochtiger drogen vochtige muren snel. Waarom wordt de muur vochtig en wat te doen?

Fral luchtbehandelingskasten voor ontvochtiging dec-15
Fral luchtbehandelingskasten voor professionele ontvochtiging van bedrijfshallen, koelruimten, klimaatkamers, productieruimten, magazijnen, archiefruimten en overdekte zwembaden. Fral ontvochtigingsinstallaties.

Ontvochtigers bij vochtproblemen in huis nov-15
Fral ontvochtigers voor gebruik in huis. Een ontvochtiger is ideaal voor het drogen van een vochtige kelder, badkamer, slaapkamer, woonkamer of keuken. Bij vochtproblemen in huis biedt een ontvochtiger uitkomst.

Fral waterschade luchtontvochtigers sep-15
Fral luchtdrogers voor het verhelpen van waterschade. Professionele ontvochtigers en ventilatoren voor het herstellen van waterschade, brandschade en lekkages.

Luchtontvochtiger toepassingen aug-15
Condens bestrijden, aanvriezing voorkomen, schimmel bestrijden, corrosie voorkomen, vochtopname voorkomen, drogen versnellen, waterschade verhelpen, comfort verhogen, luchtkwaliteit verbeteren. Er zijn talrijke toepassingen van luchtontvochtigers.

Fral luchtontvochtigers voor Hotel Motel Pension jul-15
Fral luchtontvochtigers voor goede hygiëne in hotels en gastenverblijven. Vochtige kamers met schimmelproblemen en muffe geuren behoren tot het verleden!

Zwembadontvochtigers van Fral jun-15
Gevolgen van een te hoge relatieve vochtigheid en de werking van luchtontvochtigers voor overdekte zwembaden. Zwembadontvochtigers van Fral voorkomen condens, schimmel, houtrot, corrosie. Uw binnenzwembad ontvochtigen? Kies voor een Fral zwembad luchtdroger! Luchtbehandeling voor zwembaden, TOP ontvochtiging.

Een hoge luchtvochtigheid De gevolgen mei-15
Wat zijn de gevolgen van een hoge luchtvochtigheid? Problemen met de luchtvochtigheid in binnenruimten - te droog of te vochtig - leiden op den duur tot gezondheidsklachten ten gevolge van de niet-zichtbare luchtvervuiling die bestaat uit schimmelsporen en bacteriën. Wat zijn de gevolgen van te veel vocht in de lucht?

Luchtdrogers voor schepen en offshore apr-15
Fral luchtdrogers voor schepen en offshore installaties. De industriële luchtdrogers voorkomen corrosie, condensatie, elektrische storingen en bederf van goederen.

Relatieve luchtvochtigheid mrt-15
De relatieve luchtvochtigheid geeft aan hoeveel procent waterdamp in de lucht aanwezig is ten opzichte van de maximale hoeveelheid waterdamp in de lucht bij een bepaalde temperatuur en luchtdruk. Relatieve vochtigheid meten met een vochtmeter / hygrometer.

Luchtontvochtiging voor farmaceutische industrie feb-15
De relatieve vochtigheid in farmaceutische bedrijven verlagen met industriële luchtdrogers. Fral FD drogers verzorgen ontvochtiging in de diverse bedrijfsruimten.

Luchtvochtigheid in wasserijen verlagen jan-15
Fral luchtdrogers beschermen gebouwen, installaties, wasserijmachines en transportsystemen tegen schadelijke inwerking van vocht. Luchtontvochtiging voor optimale hygiëne in de wasserij. De luchtvochtigheid verlagen voor betere resultaten!

Industriele luchtontvochtigers dec-14
Industriële luchtontvochtigers voor zware droogklussen! Deze professionele Fral ontvochtigers zijn geschikt voor industrie en opslag. Fral ontvochtigingsinstallaties, losse units, eenvoudige installatie.

Vochtmeter nov-14
Vochtmeter: Informatie over soorten vochtmeters. Waarvoor worden vochtmeters gebruikt en door wie? Toepassingen van vochtmeters. Snel en eenvoudig vocht meten met een goede vochtmeter!

Luchtdrogers voor Akker / Tuinbouw Veehouderij nov-14
Professionele en industriële luchtdroging voor landbouw, tuinbouw en veeteelt. Vochtbeheersing voor goede opslagcondities en een goed binnenklimaat.

Condensatiedrogers van Fral okt-14
Condensatiedrogers van Fral zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Van kleine ontvochtigers tot grote, industriële luchtdrogers. Indien uitgerust met HOTGAZ verzorgt een Fral condensatiedroger ontvochtiging vanaf 0,5°C.

Fral bouwdrogers Ontvochtigers voor de bouw sep-14
Bouwdrogers van Fral voor het verwijderen van bouwvocht. Professionele luchtdrogers voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Luchtontvochtigers voor wasgoed drogen aug-14
Luchtontvochtiging voor het drogen van wasgoed. Een portable ontvochtiger laat de was snel drogen, óók bij vochtige weersomstandigheden.

Fral luchtkoelers Mobiel koelen en Spot cooling jul-14
Mobiele luchtkoeling en verwarming voor evenementen, industrie, verhuur, serverruimten, datacenters, werkplaatsen, machinekamers, magazijnen, bouwplaatsen. Mobiele airconditioning voor spot cooling. Fral luchtkoelers voor klimaatbeheersing op locatie. Fral voor spot cooler kopen. Topkwaliteit spot cooling.

Luchtontvochtigers voor huis en kantoor mei-14
Fral portable ontvochtigers voor gezond wonen en gezond werken. In vochtige woningen en in vochtige kantoren bedreigen schimmels en huisstofmijten uw gezondheid. Fral luchtontvochtigers houden het binnenmilieu aangenaam droog.

Ontvochtiging voor kassen apr-14
Te hoge luchtvochtigheid in de glastuinbouw? Voor vochtbeheersing in kassen zijn krachtige luchtontvochtigers vereist. Ontvochtigers voor kassencomplexen en tuinkassen. De luchtvochtigheid in kassen verlagen met Fral luchtontvochtigers.

Fral luchtdroger voor industrie Vlees Drank Zuivel apr-14
Luchtontvochtiging voor industriële bedrijven met een hoge luchtvochtigheid. Fral industriële luchtdrogers voor vleesverwerking, slachterij, zuivelindustrie, frisdrankindustrie, bierbrouwerij.

Muur schimmel mrt-14
Schimmel op een muur? Fral luchtontvochtigers voor schimmelbestrijding! Schimmels in huis zijn slecht voor de gezondheid. Vochtige muren drogen voorkomt schimmel in huis.

Fral ontvochtigers voor Werkplaats Schuur Garage feb-14
Fral luchtontvochtigers bestrijden vochtige omstandigheden in werkplaatsen, schuren, garages en opslagruimten. Voorkom vochtschade aan elektrische apparaten en het roesten van gereedschap. Motoren, scooters, fietsen en machines beschermen tegen corrosie.

Vochtmeters Extech feb-14
Ongeacht het materiaal of locatie, altijd een geschikte vochtmeter van Extech! Vochtmeters met steeksonde, steekpinnen, draadloos, contactloos, voor bouwvocht, pinloos, voor hout.

Ontvochtiging voor zoetwaren jan-14
Luchtontvochtiging voor productie, opslag, verpakken van snoep, chocolade, koekjes en andere zoetwaren. Luchtdrogers voor de industrie, detailhandel, horeca. Zoetwaren beschermen tegen een hoge luchtvochtigheid, op productieafdelingen, op verpakkingsafdelingen en in opslagruimten.

Fral luchtontvochtigers voor bioscopen en theaters jan-14
Een muffe bioscoopzaal of theaterzaal? De hoge vochtigheidsgraad veroorzaakt schimmelgroei met bijbehorende stankproblemen. Fral luchtontvochtigers zorgen voor een schoon binnenmilieu in bioscopen en theaters.

Ontvochtigers voor Sportzalen Wellness Sauna dec-13
In sporthallen, fitnesscentra, wellnesscentra, binnenzwembaden en sauna's komen regelmatig vochtproblemen voor. Hoge onderhoudskosten, een slecht binnenklimaat en gebrekkige hygiëne door een te hoge luchtvochtigheid.

Luchtontvochtigers voor Bar Restaurant Disco Cafe nov-13
Vochtbestrijding voor bar, restaurant, discotheek, bistro, café, frituur, ijssalon, kantine, partycentrum. Fral luchtontvochtigers bestrijden vochtproblemen in horecagelegenheden.

Ontvochtiging voor elektronica okt-13
Elektronica en elektronische componenten beschermen tegen vocht gedurende fabricage, opslag en distributie. Een hoge luchtvochtigheid veroorzaakt corrosie op printplaten (pcb's), met storingen in elektronische circuits tot gevolg.

Fral professionele ventilator Blower Tapijtdroger sep-13
Fral professionele ventilatoren voor drogen, ventileren, rook verdrijven. Fral radiaalventilatoren zorgen voor extra luchtcirculatie bij waterschade, rookschade en brandschade. De airblowers ondersteunen de werking van luchtontvochtigers bij grote droogklussen.

Vochtproblemen scholen en universiteiten aug-13
In gebouwen van scholen en universiteiten komen regelmatig vochtproblemen voor. Dit leidt tot ongezonde omstandigheden door de aanwezigheid van schimmels in het binnenklimaat. Fral luchtontvochtiging bij schimmelproblemen en stank.

Optrekkend vocht aug-13
Vochtige muren en vloeren door optrekkend vocht? Pak het vochtprobleem snel aan! Optrekkend vocht voorkomen door injecteren. De vochtbarrière stopt opstijgend vocht. Een vochtige muur of vochtige vloer snel drogen met een luchtontvochtiger. Optrekkend vocht / Opstijgend vocht verhelpen.

Ontvochtiger voor kruipruimten drogen jul-13
Een vochtige kruipruimte levert tal van problemen op. De constructie van de woning wordt aangetast en de luchtvochtigheid in het binnenmilieu stijgt snel. Houtrot, schimmel, zwammen, stank, overlast van ongedierte verhelpen door ontvochtiging. Fral kruipruimte ontvochtigers.

Huishoudelijke luchtontvochtigers jun-13
Luchtontvochtigers voorzien van hygrostaat en met een geluidsarme werking. Compacte luchtontvochtigers voor gebruik in huis.

Fral luchtontvochtigers voor winkels en warenhuizen mei-13
Vochtproblemen in winkels bestrijden met Fral luchtontvochtigers. Een hoge luchtvochtigheid resulteert in schimmel, insecten, beschadigingen en een slechte productkwaliteit. Geen bedompte winkel, maar een frisse winkel waar hygiëne hoog in het vaandel staat.

Ontvochtigers voor Droogproces Spuiterij Droogkast mei-13
Fral ontvochtigers voor droogprocessen. Drogen van bulkgoederen, hout en spuitwerk. Drogen van hittegevoelige producten in een industriële omgeving. Luchtontvochtigers in spuiterijen voor auto's, boten en metaalwerk.

Hygrometer apr-13
Hygrometer meet de relatieve lucht vochtigheid in de lucht. Hygrometer kopen voorkomt vochtproblemen. Hygrometers voor luchtvochtigheid meten.

Ontvochtiging voor Scheepsbouw Schepen Maritiem mrt-13
Fral ontvochtigers voor maritieme bedrijven. Luchtontvochtiging voor scheepswerven, schepen, depots, marine, opslag, overslag. Industriële ontvochtigingsinstallaties en mobiele luchtdrogers.

Fral Tapijtdroger Vloerdroger mrt-13
Snel vloeren drogen met Fral tapijtdrogers. De vloerdrogers worden ingezet voor het drogen van vloerbedekking en voor het drogen van harde vloeren na reiniging. Daarnaast inzetbaar bij bouwwerkzaamheden en calamiteiten.

Bouwdroger kopen Fral Luchtontvochtigers feb-13
U wilt een bouwdroger kopen en bent op zoek naar een leverancier die u de beste en meest complete service kan bieden?

Bouwdroger te koop Fral Luchtontvochtigers jan-13
U bent op zoek naar een bouwdroger te koop, maar u weet niet goed het type en vooral de leverancier die u moet kiezen?

Bouwdroger Fral Luchtontvochtigers jan-13
Hoe werkt een bouwdroger en waarvoor wordt het apparaat gebruikt? Een bouwdroger zuigt aan de voorzijde vochtige lucht aan met een ventilator.

Bouwdrogers Fral Luchtontvochtigers jan-13
Fral heeft diverse series bouwdrogers in het assortiment zoals de FDSR, FD-Standard en de Superdryer.

Luchtontvochtiger Fral Luchtontvochtigers jan-13
Fral heeft als missie om ieder van de beste kwaliteit lucht te voorzien. Wilt u een offerte voor een luchtontvochtiger voor uw huis of bedrijf, neem dan contact met ons op.

Luchtontvochtigers Fral Luchtontvochtigers jan-13
Luchtontvochtigers worden meer en meer ingezet om de kwaliteit van de lucht in een gesloten ruimte te verbeteren zodat niet alleen gezondheidsklachten kunnen verdwijnen maar ook vochtschade aan apparatuur en meubilair voorkomen kan worden.

Ontvochtiger kopen Fral Luchtontvochtigers jan-13
Een ontvochtiger kopen leek een simpele taak, maar nu u ook daadwerkelijk begint met zoeken, wordt u overspoeld door het aanbod. Kijk eens op onze site voor een duidelijk overzicht.

Ontvochtiger Fral Luchtontvochtigers jan-13
Een ontvochtiger is geen overbodige luxe indien de luchtvochtigheid te hoog is, zowel in huis als op kantoor.

Ontvochtigers Fral Luchtontvochtigers jan-13
Ontvochtigers vormen de perfecte oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in gesloten vertrekken met een hoge luchtvochtigheid.

Verhuur Bouwdroger Fral Luchtontvochtigers jan-13
De verhuur van een bouwdroger kan een perfecte oplossing zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

Vochtmeter Fral Luchtontvochtigers jan-13
Een vochtmeter is een meetinstrument om de relatieve vochtigheid te bepalen. Vochtmeter voor het bepalen van de relatieve vochtigheid in de lucht, hout of bouwmaterialen.

Salvage aug-12
Fral, een betrouwbare partner voor salvagebedrijven. Ontvochtigers voor salvage en reconditionering.

Vochtigheid aug-12
Een goede vochtigheid is van groot belang voor gezonde lucht in woning, kantoor en bedrijf. Is de vochtigheid te hoog? Onnodige schade door vocht is het gevolg. Snel een goede vochtigheidsgraad bij te veel vocht in het binnenklimaat.

Fral ontvochtigers en bouwdrogers voor verhuur jul-12
Ontvochtigers en bouwdrogers voor verhuur. De kwalitatieve luchtontvochtigers, bouwdrogers en AirMovers van Fral zijn zeer geschikt voor gebruik in de verhuurbranche. Ontvochtigers huren voor bouw en bij wateroverlast. Fral luchtontvochtigers voor verhuur.

Vochtproblemen in boten dec-11
Het lijkt wat tegenstrijdig bij een boot, maar teveel vocht in het interieur kan voor vervelende problemen zorgen. Een vochtprobleem in uw boot verhelpen met de juiste luchtontvochtiger.

Luchtkwaliteit binnen slecht aug-11
Tips voor het verbeteren van de luchtkwaliteit. Een gezond binnenklimaat bevat de juiste hoeveelheid vocht. Luchtontvochtigers voor een goede luchtkwaliteit.
waterschade waterschade vocht in huis vocht in huis vochtige kelder vochtige kelder schimmels op muren schimmels op muren vochtige kamer vochtige kamer

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 16 juni 2021 | | SITEMAP