21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Fral luchtbehandelingskasten voor ontvochtiging
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Fral luchtbehandelingskasten voor ontvochtiging

Fral luchtbehandelingskasten

Luchtbehandelingssystemen van Fral staan garant voor krachtige ontvochtiging. De luchtbehandelingskasten verwijderen dagelijks honderden liters vocht uit een willekeurige binnenruimte. Al naar gelang de behoefte aan ontvochtigingscapaciteit kan gekozen worden voor een kleine of een wat grotere ontvochtigingsinstallatie. De luchtbehandelingskasten van Fral zijn robuust uitgevoerd. De werking is krachtig, maar ook het frame en de ombouw zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Krachtige ontvochtiging ook bij lage temperaturen mogelijk

Fral luchtbehandelingskasten voor ontvochtiging voorkomen condensvorming en corrosie in uiteenlopende ruimten. In industriële ruimten worden de luchtbehandelingskasten geïnstalleerd ter voorkoming van condensschade, drupschade, bederf, rotting, schimmelgroei, vochtgeuren en roestvorming. Indien uitgerust met een HOT-GAS module zijn de ontvochtigingsinstallaties ook geschikt voor het verlagen van de luchtvochtigheid in koude productieruimten en gekoelde magazijnen. Voor ontvochtiging beneden 0,5°C kan de luchtbehandelingskast worden uitgevoerd met een ontdooi-inrichting (D-FROST).

Ontvochtiging voor een goed bedrijfsresultaat

Goede vochtbeheersing gaat vroegtijdig bederf van waardevolle producten en grondstoffen tegen, met minder derving en een hoger bedrijfsresultaat als gevolg. In een verwarmde bedrijfsruimte blijven de stookkosten laag door het gebruik van een Fral ontvochtigingsinstallatie. Voor het verwarmen van vochtige lucht is meer energie nodig dan voor het verwarmen van lucht met een lage luchtvochtigheid, dus het onder controle houden van de luchtvochtigheid heeft ook een economisch effect.

Toepassingen van Fral luchtbehandelingskasten

Luchtbehandeling met industriële luchtdrogers van Fral wordt toegepast in bedrijfshallen, koelruimten, klimaatkamers, productieruimten, magazijnen, archiefruimten en overdekte zwembaden. Welke ruimte ook geconditioneerd moet worden, Fral heeft de passende ontvochtigingsinstallatie!

Bederf tegengaan in een warehouse? Gebouwen en installaties van een overdekt zwembad beschermen? Veroudering en slijtage voorkomen in een museum of archiefruimte? Bedrijfsprocessen tegen de inwerking van vocht beschermen? De optimale luchtvochtigheid wordt verkregen én behouden met Fral luchtbehandelingskasten!

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl