Home Luchtontvochtigers Bouwdrogers
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Bouwdrogers

Fral bouwdrogers zijn krachtig, stootvast en schokbestendig. Deze ontvochtigers worden ingezet tijdens bouwprocessen. Een snelle ontvochtiging is vaak gewenst tijdens renovatie, verbouw- en nieuwbouw van woningen, kantoren en grote bouwprojecten. Bouwvocht afkomstig uit materialen en door regenval dient snel afgevoerd te worden zodat geen vertragingen in het bouwproces optreden. De bouwdrogers van Fral zijn betrouwbare en duurzame ontvochtigers voor deze zware klussen.

De bouwdrogers kunnen eveneens snel en eenvoudig worden ingezet bij calamiteiten zoals wateroverlast na overstromingen, waterschade door lekkages, en schade door bluswater na een brand. Het inzetten van bouwdrogers voorkomt na een calamiteit een toename van schade doordat het water / vocht onnodig lang in een ruimte aanwezig is. Vanwege de zeer degelijke constructie en hoge capaciteit van Fral bouwdrogers worden de professionele ontvochtigers daarnaast ingezet in bedrijfsruimtes en industriële ruimtes.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl