Home Over Fral
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Over Fral

Fral ontvochtigingstechnieken

Jazeker, de juiste luchtvochtigheid in iedere ruimte van klein tot groot volgens uw specifieke eisen! Fral levert een complete range van standaard en speciale ontvochtigers om elke vraag, op elk moment te kunnen beantwoorden. Met de luchtontvochtigers van Fral is een goede relatieve vochtigheid in elke ruimte snel te realiseren. Fral is een moderne, innovatieve Italiaanse fabrikant met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ontvochtigingstechnieken.

Fral airconditioningsystemen

Fral is eveneens een vooraanstaande producent van mobiele, industriële airconditioners. Fral airconditioningsystemen beschikken over een hoge koelcapaciteit en zijn tegelijk zeer flexibel inzetbaar. Speciaal voor industriële / commerciële toepassingen biedt Fral meerdere opties voor mobiel koelen. De verplaatsbare airco's zijn krachtig en vergen geen installatiekosten en technische werkzaamheden. Mobiele industriële airconditioning van Fral is overal in een bedrijf of gebouw inzetbaar, u bent niet gebonden aan koeling in vaste ruimten.

Leider op het gebied van industrieel drogen, ontvochtigen en koelen

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen. Fral en al haar producten staan garant voor de hoogste norm op het gebied van ontvochtiging en koeling voor industriële toepassingen.

De belangrijkste kenmerken van alle Fral producten.zijn: de hoge effectiviteit in vochtbeheersing zelfs bij lage temperaturen, technologische functionaliteit, Italiaans design, ervaring en creativiteit. De veelzijdigheid van de modellen en de elegante ontwerpen, de functionele mechanica en elektronica van de machines, de stille werking en het lage stroomverbruik, Fral scoort op alle vlakken optimaal met haar brede range luchtontvochtigers en verplaatsbare airco's.

Creatieve professionals

Dankzij een team van zeer bekwame, creatieve en attente professionals is Fral in staat om de relatie met haar klanten te vergroten door de behoeften te begrijpen en passende, en innovatieve productoplossingen aan te bieden. Dit allemaal ondersteund door kwaliteit, service en gedrevenheid. Fral is het toonaangevende bedrijf op de wereldmarkt voor ontvochtiging en speciale airconditioningsystemen.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl