21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Huishoudelijke luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Huishoudelijke luchtontvochtigers

Luchtontvochtiging in huis

Huishoudelijke luchtontvochtigers verwijderen dagelijks zo'n 10 tot 30 liter vocht uit een woning. Deze capaciteit is doorgaans voldoende om in verschillende vertrekken in huis vochtproblemen effectief te bestrijden. Een vochtige woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of kelder?

Een luchtontvochtiger verwijdert elke dag opnieuw overtollig vocht totdat de gewenste luchtvochtigheid bereikt is. De huishoudelijke ontvochtigers van Fral worden ook gebruikt voor het drogen van garages, campers, caravans en boten.

Het ruime Fral assortiment bevat een aantal ontvochtigers waarmee het vocht in huis effectief bestreden kan worden. Deze luchtontvochtigers zijn compact en makkelijk te verplaatsen. De apparaten hebben een geluidsarme werking, én niet onbelangrijk, er is door de ontwerpers veel aandacht geschonken aan de vormgeving van de luchtontvochtigers.

Kwalitatieve luchtontvochtigers

 Fral luchtontvochtigers zijn ideaal voor het verlagen van de luchtvochtigheid, ze zijn gemaakt van duurzame materialen en de apparaten zijn niet storingsgevoelig. Dit samen maakt de ontvochtigers geschikt voor commercieel gebruik. De luchtontvochtigers zijn ook prima inzetbaar in bijvoorbeeld kantoren, winkels, wasseretten en bibliotheken. De ontvochtigers zijn uitgerust met een hygrostaat waardoor ontvochtiging automatisch verloopt.

Met een luchtontvochtiger van Fral zijn de vochtproblemen snel onder controle! De ontvochtigers voorkomen condens en bestrijden schimmel. Het binnenklimaat blijft gezond. De luchtontvochtigers beschermen auto's, campers en caravans tegen de inwerking van vocht, en in een waskamer laat een Fral ontvochtiger het wasgoed sneller drogen.

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl