Home Industriele luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Industriele luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers industrieel toepassen

Fral luchtontvochtigers voor de industrie zijn krachtige en duurzame ontvochtigers. De professionele ontvochtigers zijn geconstrueerd van robuuste materialen en hebben een hoge ontvochtigingscapaciteit. Fral FD luchtontvochtigers zijn speciaal ontwikkeld voor industriële / professionele ontvochtiging. De capaciteit voor luchtontvochtiging kan maar liefst oplopen tot 2955 liter vocht per dag. Vanzelfsprekend heeft Fral ook ontvochtigers in het assortiment met een kleinere droogcapaciteit.

Ontvochtiging in industrie, magazijn en productie

Deze zware luchtontvochtigers worden doorgaans toegepast in diverse opslagruimten, productieruimten en voedingsmiddelenindustrie. Industriële ontvochtigers van Fral verlagen snel de luchtvochtigheid in een ruimte. Productieprocessen verlopen probleemloos en storingsvrij. De kwaliteit van producten, halffabrikaten en materialen blijft behouden.

Industriële luchtontvochtigers verzorgen luchtdroging in onder andere papier- en kartonindustrie, automotive, levensmiddelenindustrie en grafische industrie. Halffabrikaten en eindproducten van papier en karton behouden kleur en stevigheid. De kwaliteit blijft optimaal behouden en productieprocessen verlopen vlot bij een geconditioneerde luchtvochtigheid.

Professionele luchtontvochtiging voor topkwaliteit

Tijdens diverse productieprocessen verwijderen Fral industrieel ontvochtigers een grote hoeveelheid vocht dat vrijkomt bij diverse bewerkingen. Geconditioneerde opslag van producten en verpakkingsmaterialen is van groot belang in de industrie (voeding, drukwerk, kartonnage, metaal). Een Fral industrieel luchtontvochtiger voorkomt condensvorming, schimmelvorming, rotting en corrosie. Met name corrosie van metalen en aantasting van houten materialen wordt voorkomen met krachtige ontvochtiging van lucht.

Industriële ontvochtigers voor koelen en vriezen

Voor ontvochtiging bij lage temperaturen zoals in een vrieshuis of koelcel kunnen de industriële luchtontvochtigers van Fral voorzien worden van een Hot Gas Module en/of D-Frost ontdooi-inrichting. Luchtontvochtiging bij lage temperaturen stelt extra eisen aan een luchtontvochtiger. Fral ontvochtigers zijn uiterst geschikt voor het ontvochtigen van vriescel, koelhuis en klimaatkamer. Aanvriezing van condens en energieverliezen behoren tot het verleden met een krachtige industriële luchtontvochtiger van Fral.

Toepassingen van ontvochtiging in de industrie

Andere toepassingen van professionele luchtontvochtiging zijn: ontvochtiging in werkplaats, kantoor, keuken, laboratorium, bibliotheek, museum, schakelstation, scheepvaart en diverse opslagplaatsen en magazijnen in bijvoorbeeld metaal, automotive, drukwerk, verf- en spuitwerk, papier en karton productie. Met een Fral industrieel ontvochtiger waarborgt u procescondities en kwaliteit van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten. Bovendien wordt aan materiaaleisen voldaan als het overschot aan vocht uit de ruimte wordt verwijderd.

Meer informatie over Fral ontvochtigers voor de industrie

Op zoek naar luchtontvochtiging voor een industriële / professionele toepassing? Fral ontvochtigingsinstallaties voor de industrie zijn dagelijks in staat een aanzienlijke hoeveelheid vocht uit de ruimte te verwijderen. Ontvochtiging tot bijna 3000 liter per dag met één ontvochtiger behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van Fral luchtontvochtigers! Voorkom aantasting van gebouwen, machines en materialen, en behoudt de kwaliteit van grondstoffen en producten.

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl