21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Luchtdrogers voor schepen en offshore
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtdrogers voor schepen en offshore

Luchtdroging scheepvaart en offshore

In de scheepvaart en in de offshore industrie worden installaties, materialen en goederen blootgesteld aan extreem vochtige omstandigheden. Fral is producent en leverancier van krachtige luchtdrogers die geschikt zijn voor het zware werk. Op schepen en offshore installaties dienen de luchtdrogers voor

  • Corrosie en aantasting aan machines en installaties voorkomen
  • Bederf van vracht tegengaan
  • Condensatie voorkomen
  • Storingen in elektronica voorkomen
  • Onderhoudskosten beperken
  • Goederen beschermen tegen de inwerking van vocht
  • Verblijven van personeel en andere faciliteiten vochtvrij houden

Luchtdrogers: installaties en mobiele drogers

Gedegen vochtbeheersing voorkomt vochtschade op schepen en maritieme installaties. Zowel voor scheepsruimen als technische ruimten biedt Fral krachtige ontvochtiging. Het aanbod varieert van riante ontvochtigingsinstallaties tot compacte, mobiele luchtdrogers. De droogcapaciteit kan eenvoudig afgestemd worden op de vraag naar luchtdroging.

Luchtdrogers voor hoge én lage temperaturen

De industriële luchtdrogers uit de FD serie zijn ook toe te passen in onverwarmde of gekoelde ruimten dankzij twee optionele systemen. Het HOTGAS systeem maakt ontvochtiging vanaf 0.5°C mogelijk. Voor ontvochtiging beneden 0.5°C kunnen luchtdrogers uit de FD serie worden uitgerust met het D-FROST ontdooisysteem. De condensatiedrogers werken ook bijzonder effectief bij een hoge temperatuur in combinatie met een hoge luchtvochtigheid.

Een scheepsruim met papier, hout of staal vochtarm houden? Condensproblemen in een technische ruimte voorkomen? Faciliteiten droog houden? Fral is leverancier van vaste en mobiele luchtdrogers. Neem contact op met Fral voor extra informatie over onze luchtdrogers.

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl