Home Luchtontvochtigers voor Bar Restaurant Disco Cafe
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtontvochtigers voor Bar Restaurant Disco Cafe

Horeca en hoge luchtvochtigheid

Horecagelegenheden kampen op grote schaal met vochtproblemen. Het is er benauwd en in veel zaken is het condensvocht duidelijk zichtbaar. De hoge luchtvochtigheid is niet aangenaam voor bezoekers én is eveneens hinderlijk voor de medewerkers.

Bij binnenkomst is direct een penetrante vochtgeur merkbaar, hetgeen afbraak doet aan het imago van de zaak. Het condensvocht veroorzaakt bovendien schade aan het schilderwerk en aan het houtwerk. In een restaurant, eetcafé, bistro of ijssalon moet hygiëne hoog in het vaandel staan. Schimmelplekken op de muren en meubilair dat door vocht wordt aangetast is dus in deze gelegenheden zeker niet gewenst.

Vochtproblemen

In drukbezochte bars, restaurants en discotheken stijgt de luchtvochtigheid erg snel. Dit is zeker het geval wanneer bezoekers vanwege barre weersomstandigheden doorweekt binnenkomen. De natte kleding en de natte haren van de vele gasten doet de vochtigheidsgraad snel stijgen.

Ook in de keuken van een restaurant wordt veel vocht in de lucht gebracht. Tijdens het koken en bij het spoelen en wassen van de vaat komt veel vocht vrij. En wat te denken van het vocht dat tijdens schoonmaakwerkzaamheden in een café, discotheek of restaurant nodig is? Er wordt veel water gebruikt om vloeren en wanden schoon te houden.

Vochtige horecagelegenheden hebben snel last van ongedierte. Insecten zoals pissebedden, kakkerlakken, spinnen en zilvervisjes voelen zich prima thuis in een dergelijk vochtige omgeving. Het is duidelijk dat elke zaak dit probleem liever niet in huis heeft.

Een aangename luchtvochtigheid in een bar, restaurant of discotheek ligt rond 40 - 60%. Bij een hogere luchtvochtigheid krijgen schimmels kans om te groeien en wordt het binnenklimaat benauwd. Fral luchtontvochtigers verwijderen dagelijks grote hoeveelheden vocht uit het binnenklimaat. Vochtproblemen blijven achterwege en de zaak blijft hygiënisch fris.

 

Onze wandmodel luchtontvochtigers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl