Home Luchtontvochtigers voor huis en kantoor
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtontvochtigers voor huis en kantoor

Krachtig en stijlvol ontvochtigen

Fral luchtontvochtigers voor gebruik in huis en kantoor zijn compact en hebben een stille werking. Wat Fral ontvochtigers onderscheidt van andere merken luchtontvochtigers is de stijlvolle vormgeving. In huis of kantoor is geen plaats voor hoekige apparaten met forse afmetingen. De portable ontvochtigers van Fral zijn daarentegen ontworpen met het oog op een esthetische woon- en werkomgeving. Fral luchtontvochtigers hebben een krachtige werking en verwijderen dagelijks vele liters overtollig vocht uit een vertrek.

Ontvochtiging voor gezond wonen en gezond werken

Een mobiele luchtontvochtiger is een stekkerklare oplossing voor het bestrijden van vochtproblemen. In vochtige woningen en in vochtige kantoren verbetert de luchtkwaliteit dankzij de werking van een luchtontvochtiger. Door vocht te verwijderen worden de omstandigheden voor schimmels en huisstofmijten ongunstig. Mensen met astma of allergie voor schimmels en huisstofmijten zijn hier enorm bij gebaat. Een luchtontvochtiger van Fral houdt het binnenklimaat in elke woning of kantoor schoon en fris.

De luchtvochtigheid in huis en kantoor wordt mede bepaald door de lokatie en de ligging van het pand. Aan de kust en in bosrijke gebieden wordt al snel een hoge luchtvochtigheid gemeten. Daarnaast komen vochtproblemen regelmatig voor in oude panden en in panden waar de ventilatie ondermaats is.

Voor elk vertrek een geschikte Fral luchtontvochtiger

Fral ontvochtigers zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Voor kleine slaapkamers, kinderkamers en kleine kantoren zijn er kleine modellen verkrijgbaar. Voor het ontvochtigen van grote vertrekken kan gekozen worden voor een luchtontvochtiger met een hogere capaciteit. De luchtontvochtiger kan centraal worden opgesteld in een grote kantoorruimte, een appartement, villa, vakantiewoning of grote kelder.

Bij ernstige vochtproblemen kan gekozen worden voor een combinatie van enkele Fral ontvochtigers. In dat geval wordt de grootte van de luchtontvochtigers afgestemd op de benodigde ontvochtigingscapaciteit in elk afzonderlijk vertrek.

Fral luchtontvochtigers voor huis en kantoor, neem voor vragen of vrijblijvend advies contact op met Fral. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Zie ook

Onze wandmodel ontvochtigers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl