21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Luchtontvochtigers voor wasgoed drogen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtontvochtigers voor wasgoed drogen

Het wasgoed droogt slecht

Wie op een zomerse dag het wasgoed buiten ophangt merkt dat alle kledingstukken binnen een paar uur droog zijn. Het milde briesje en de hoge temperatuur laat het wasgoed snel drogen. In ons land is het helaas niet altijd mogelijk om de was buiten te hangen vanwege de vochtige weersomstandigheden. Daarnaast hebben veel mensen geen tuin, of zijn zij niet in de gelegenheid om het wasgoed buiten te laten drogen.

De was wordt dan in huis of in het appartement gedroogd en bovendien meestal in een kleine wasruimte. In een vochtige woning en bij vochtig weer, droogt de was in huis erg langzaam. Het kan dagen duren voordat het wasgoed helemaal droog is. Dit kan erg hinderlijk zijn, vooral omdat de natte was in huis veel plaats inneemt.

Het is goed te weten dat u in dat geval de droogtijd van de was flink kan verkorten door het inzetten van een luchtontvochtiger. In de praktijk blijkt dat een kleine ontvochtiger in de meeste gevallen reeds voldoende werkt.

Wasgoed snel drogen én een frisse kamer

Het gebruik van een luchtontvochtiger voor het drogen van wasgoed in huis heeft nóg een belangrijk voordeel. Tijdens het drogen van de was wordt veel vocht in de lucht gebracht waardoor de luchtvochtigheid binnen snel stijgt. Het gevaar bestaat dat de woning te vochtig wordt, hetgeen resulteert in schimmelproblemen.

Een vochtige kamer in huis is bedompt en gaat na een poosje muf ruiken. Alle kledingstukken, maar ook vloerbedekking en gordijnen, krijgen dezelfde muffe geur. De fris gewassen kleding heeft al snel weer een bedompte vochtgeur.

Door de werking van een luchtontvochtiger voorkomt u ook dat er condens op de ramen aanwezig is. Dit condensvocht is niet alleen hinderlijk, maar veroorzaakt ook vochtproblemen. Het condensvocht kan schade toebrengen aan kozijnen en vensterbanken.

De mobiele luchtontvochtigers van Fral zijn compact en direct klaar voor gebruik. Fral ontvochtigers laten uw wasgoed snel drogen en houden het huis of appartement schoon en fris.

Let op, plaats de luchtontvochtiger niet te dicht bij het wasgoed. Lees in de gebruikershandleiding hoe de ontvochtiger te gebruiken.

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl