Home Ontvochtigers voor natte kleding drogen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Ontvochtigers voor natte kleding drogen

Natte jassen, uniformen en bedrijfskleding

De pauze is voorbij, een grote groep leerlingen komt natgeregend terug op school. De dienst van een politie-eenheid zit erop en de natte uniformen blijven achter in de kleedruimte. Bij slecht weer lijkt de garderobe van het restaurant op een waterparadijs. Natte kleding wordt overal uitgehangen, maar de plaatsen nabij de verwarming zijn schaars. Het is de dagelijkse gang van zaken op tal van plaatsen.

Natte kleding snel drogen

Wist u dat een ontvochtiger van Fral in korte tijd veel vocht aan een ruimte onttrekt zodat natte kleding snel droogt? Dit is aangenaam voor diegene die even later droge kleding kan dragen, maar het houdt ook de omgeving schoon en fris. Fral luchtontvochtigers zorgen voor droge omstandigheden in:

  • Garderobes: scholen, universiteiten, bioscopen, kinderdagverblijven, congrescentra, hotels, conferentiezalen, partycentra
  • Kleedruimten: politie, brandweer, ambulance, defensie, fitnesscentra, sportclubs
  • Wasserettes / wassalons en stomerijen

Fral ontvochtigers

U biedt uw klanten nét dat beetje extra service waardoor zij aangenaam verrast zijn. Professionals voelen zich comfortabeler in droge werkkleding. Vochtige wasruimten en wasserettes blijven vrij van schimmel dankzij effectieve ontvochtiging. Het Fral-assortiment biedt diverse mobiele ontvochtigers. Voor vragen of vrijblijvend advies neemt u contact op met Fral Benelux.

Let op, plaats de luchtontvochtiger niet te dicht bij de natte kleding. Lees in de gebruikershandleiding hoe de ontvochtiger te gebruiken.

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl