Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Luchtdrogers voor Akker / Tuinbouw Veehouderij

Luchtdroging voor agro-industrie

In de akkerbouw, tuinbouw en veehouderij is op tal van plaatsen intensieve ontvochtiging noodzakelijk. In deze sectoren lopen de toepassingen van luchtontvochtiging sterk uiteen. De verschillende omstandigheden waarbij luchtdroging moet plaatsvinden vragen om flexibiliteit van de ontvochtiger fabrikant. Fral biedt keuze uit een serie professionele luchtdrogers en industriële luchtdrogers waarvan de meeste modellen optioneel uitgerust kunnen worden met de systemen Hot Gas en D-frost voor ontvochtiging bij lage temperaturen. De verscheidenheid aan modellen drogers zorgt ervoor dat Fral voor nagenoeg alle projecten de benodigde ontvochtigingscapaciteit kan leveren.

Toepassingen van luchtdrogers

Een belangrijke toepassing van Fral luchtontvochtiging is bederf van oogstproducten tegengaan. Een verlaagde relatieve vochtigheid in loodsen en schuren gaat het rotten tegen van onder andere aardappelen, uien, suikerbieten en bloembollen. Ondanks vochtige weersomstandigheden kan de teler de producten droog opslaan.

In kassen en gekoelde opslagruimten voorkomen Fral ontvochtigers condensvorming op kwetsbare gewassen. In de strijd tegen schimmelziekten en andere aantastingen dragen Fral luchtontvochtigers bij aan een beter binnenklimaat.

In de veehouderijsector bewerkstelligen Fral luchtdrogers een beter binnenklimaat en worden de ontvochtigers eveneens gebruikt voor het drogen van voer.

Wat kan Fral voor uw bedrijf betekenen? Informeer naar de mogelijkheden van luchtontvochtiging.

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 16 mei 2021 | | SITEMAP