Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Luchtontvochtiging voor farmaceutische industrie

Luchtdroging farmaceutische bedrijven

De Fral luchtdrogers uit de series FDS, FDM en FDL verzorgen luchtontvochtiging in uiteenlopende industrieën, waaronder de farmaceutische industrie. De ontvochtigers voorkomen condensatie en beschermen hygroscopische grondstoffen en eindproducten tegen vocht. De verkregen lage luchtvochtigheid voorkomt tevens dat capsules gaan kleven. Ook voor de algehele hygiëne in farmaceutische bedrijven is een lage relatieve vochtigheid gewenst.

De krachtige condensatiedrogers zijn ook toe te passen in onverwarmde of gekoelde ruimten dankzij twee optionele systemen. Het HOT GAZ systeem maakt ontvochtiging vanaf 0.5°C mogelijk. Voor ontvochtiging beneden 0.5°C kunnen luchtdrogers uit de series FDS, FDM en FDL worden uitgerust met het D-FROST ontdooisysteem.

Mobiele ontvochtigers

De Fral FD luchtdrogers ontvochtigen grote productieruimten en opslagruimten. Voor luchtontvochtiging op andere plaatsen, bijvoorbeeld in laboratoria, biedt Fral mobiele oplossingen. Fral FDNF luchtdrogers zijn compact en makkelijk verplaatsbaar. De verrijdbare luchtdrogers zijn ideaal voor gebruik in een laboratorium, opslagruimte of geconditioneerde ruimte. Indien direct behoefte is aan extra droogcapaciteit, biedt een mobiele Fral luchtontvochtiger snel uitkomst.

Voor vragen of extra informatie over onze luchtdrogers neemt u vrijblijvend contact op met Fral Benelux.

Extra informatie:

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 16 juni 2021 | | SITEMAP