Fral Luchtontvochtigers RIGHT HUMIDITY ON DEMAND
LUCHTONTVOCHTIGERS EFFICIËNT - BETROUWBAAR -  DUURZAAM -  ENERGIEZUINIG

HOME | VOCHT INFO | VERGELIJK | ALLE ONTVOCHTIGERS | PRIJZEN | BESTELLIJST | CONTACT


Kleine ontvochtigers
Professionele ontvochtigers
Zwembad ontvochtigers
Industriele luchtontvochtigers
Toebehoren & Specials
Welke luchtontvochtiger is geschikt welke ontvochtiger
klik hier
Fral Telefoon 0497-512164
B2B FRAL TO
BUSINESS

Luchtontvochtiging voor zwembad

Zwembadontvochtiging is noodzaak

In een overdekt zwembad is luchtontvochtiging van vitaal belang voor het behouden van goede hygiëne. Een hoge vochtigheidsgraad in een zwembad veroorzaakt condensatie van vocht met schimmels, bacteriën, en (hout)rot als gevolg. De zwembadruimte, het gebouw en installaties worden door de voortdurende blootstelling aan vochtige lucht aangetast. Ontvochtiging in zwembaden is geen overbodige luxe! Grondig ontvochtigen is noodzakelijk voor het behoud van gebouw en inventaris.

Schimmels groeien welig in een vochtige omgeving. Schimmelgroei is schadelijk voor de gezondheid. Daarnaast veroorzaken schimmels een bedompte, muffe lucht. Schimmels en andere vochtproblemen geven een verpauperd imago in elke ruimte met zwembad, sauna, wellness, whirlpool, jacuzzi of spa.

Vocht verwijderen in zwembaden tot bijna 1000 liter per dag

Fral zwembadontvochtigers uit de FSW-serie staan garant voor krachtige zwembadontvochtiging. Deze professionele ontvochtigers verwijderen tot 140 liter vocht per dag uit een zwembadruimte. Voor het ontvochtigen van zeer grote ruimten heeft Fral luchtontvochtigers in het assortiment die vocht verwijderen variërend van enkele tientallen liters per dag tot maar liefst 980 liter per dag. Dit zijn de industriële luchtontvochtigers van Fral uit de FDM serie en FDL serie. Voor elk zwembad, hotel of wellnesscentra heeft Fral de ideale luchtontvochtiger in huis.

De luchtontvochtigers voor zwembaden en andere vochtige ruimtes zijn vaste ontvochtigers. Installatie van dit type luchtontvochtiger aan de wand is de meest gangbare vaste opstelling van deze krachtige vorm van ontvochtiging. Fral FSW ontvochtigers zijn energiezuinig en hebben een laag geluidsniveau. Optioneel wordt een FSW zwembadontvochtiger voorzien van een op afstand bedienbare hygrostaat. De luchtvochtigheid blijft op een aangenaam niveau in een handomdraai met deze regelbare hygrometer.

De voordelen van een luchtontvochtiger in een vochtige zwembadruimte

De kwaliteit van het binnenklimaat in uw zwembad, sauna of whirlpool behouden? Professionele Fral ontvochtigers verlagen de luchtvochtigheid zodat condensvorming in de vochtige ruimte wordt tegengegaan. Teveel vocht veroorzaakt schade aan het gebouw, inboedel en materialen. Een natte ruimte met spa, whirlpool of jacuzzi ondervindt snel vochtschade. Luchtontvochtiging waarborgt hygiëne en voorkomt vochtschade.

Op zoek naar krachtige zwembadontvochtiging? Fral is leverancier van ontvochtigers voor overdekte zwembaden en sauna's. Voor elke benodigde ontvochtigingscapaciteit een geschikte luchtontvochtiger! Neem contact met ons op voor uitgebreid advies. Fral, Right Humidity On Demand.

Fral zwembadontvochtigers

Extra informatie:

 

Artikelen
Condens

© 2021 Fral Benelux is een handelsnaam van Airsain Nederland, tel. 0497-512164 13 april 2021 | | SITEMAP