Vrijdag 2 juni zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Home Bouwontvochtiging Bouwdroger Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Bouwdroger Fral Luchtontvochtigers

Hoe werkt een bouwdroger en waarvoor wordt het apparaat gebruikt?

Een bouwdroger zuigt aan de voorzijde vochtige lucht aan met een ventilator. De aangezogen lucht wordt vervolgens door de verdamper gevoerd. In de verdamper wordt de temperatuur van de lucht verlaagd tot het dauwpunt waardoor het vocht condenseert en afgevoerd wordt via een afvoerslang. De gedroogde lucht passeert vervolgens de condensor waar de lucht weer opgewarmd wordt.

Zo zorgt de bouwdroger ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid in een ruimte verlaagd wordt. De muren kunnen vocht afstaan zodat deze sneller zullen drogen. Een bouwdroger wordt met name ingezet voor het snel drogen van muren, plafonds en vloeren bij woningbouw, het drogen van kelders bij wateroverlast en natuurlijk is het een perfect werktuig voor het oplossen van algemene vochtproblemen.

Op de website van Fral vindt u alle specificaties over de apparaten in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld van de FRAL Bouwdroger met een capaciteit van 44 liter per dag. Op onze website kunt u bestellingen plaatsen en natuurlijk vindt u gegevens zodat u altijd contact met ons kunt opnemen voor meer informatie.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl