21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Bouwdroger kopen Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Bouwdroger kopen Fral Luchtontvochtigers

Bouwdrogers voor elke klus

U wilt een bouwdroger kopen en bent op zoek naar een leverancier die u de beste en meest complete service kan bieden? Fral is het aangewezen bedrijf voor u. Bij ons kunt u vrijwel elk type bouwdroger kopen, geschikt voor elke klus, van klein tot groot.

Bouwdrogers vergelijken

Om u te helpen uw keuze te maken, staan wij klaar voor aanvullend advies. Zo kunt u een aantal bouwdrogers vergelijken voordat u tot kopen overgaat. De bestelling kunt u ook helemaal online afhandelen. De betaling voor deze snelle en eenvoudige wijze voor het kopen van uw bouwdroger kan natuurlijk veilig online via uw eigen bank plaatsvinden.

Lage prijzen, nazorg en advies

Bovendien zijn onze prijzen relatief laag in verhouding tot de marktprijzen. Vanzelfsprekend hoeft u niet in te leveren op service of kwaliteit! Een bouwdroger kopen bij Fral betekent niet dat de service stopt bij aankoop. Wij staan altijd voor u klaar, zowel met nazorg als met advies.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl