Home Bouwdroger te koop Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Bouwdroger te koop Fral Luchtontvochtigers

Welke bouwdroger kiezen?

U bent op zoek naar een bouwdroger te koop, maar u weet niet goed het type en vooral de leverancier die u moet kiezen? Voor elke capaciteit en met een uitstekende kwaliteit vindt u bij Fral zeker de geschikte bouwdroger te koop. U kunt bij ons terecht voor bouwdrogers met ontvochtigingscapaciteiten die variëren van 44 tot 96 liter per dag.

Bouwdroger assortiment

In het assortiment bieden wij bouwdrogers aan, specifiek voor verschillende gebruiken. Zo onderscheiden wij drie categorieën: huishoudelijk, professioneel en industrieel gebruik. Voor elke categorie is een aparte brochure beschikbaar. Bovendien is bestellen bij ons zeer eenvoudig. Uw bestelling kan naar wens geheel online worden afgehandeld. Indien u niet zeker weet welke bouwdroger te kiezen voor uw koop, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Persoonlijk advies

Wij geven u graag een persoonlijk advies toegespitst op uw situatie. Wij gaan verder dan alleen de verkoop, want ook na uw aankoop staan wij altijd voor u klaar met service en advies! U zult het zelf constateren, voor een bouwdroger te koop moet u bij Fral zijn.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl