Home Bouwdrogers Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Bouwdrogers Fral Luchtontvochtigers

Bouwdrogers in woningbouw en bij wateroverlast

Bouwdrogers worden tegenwoordig in toenemende mate ingezet in de woningbouw, maar ook bij wateroverlast en overige vochtproblemen. Bouwdrogers onttrekken vocht aan de lucht door toepassing van verdamping en condensatie. De relatieve luchtvochtigheid in de ruimte wordt hierdoor op een snelle wijze verlaagd. Wanden, plafonds en vloeren kunnen hierdoor het vocht sneller afstaan.

Capaciteit voor ontvochtiging

Bouwdrogers zijn er in verschillende formaten en van diverse fabrikanten. Fral heeft diverse series bouwdrogers in het assortiment zoals de FDSR, FDNF en de Superdryer. De capaciteit voor ontvochtiging van onze modellen varieert van 13 tot 96 liter per dag. De meeste van onze bouwdrogers zijn bovendien heel eenvoudig te verplaatsen dankzij de grote rubberen wielen en de sterke metalen frames. Het zijn robuuste modellen en tegelijk zijn ze flexibel inzetbaar.

Op onze website vindt u meer specifieke informatie over onze bouwdrogers. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor vragen en een offerte aanvraag.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl