21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Condensatiedrogers van Fral
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Condensatiedrogers van Fral

Riante keuze condensatiedrogers

Fral levert een uitgebreid assortiment condensatiedrogers voor nagenoeg alle toepassingen. Van kleine luchtdrogers voor in huis tot grote, industriële drogers voor zware toepassingen. Er is keuze uit mobiele en vaste condensatiedrogers voor het ontvochtigen van woningen, kantoren, winkels, musea, bibliotheken, archiefruimten, loodsen, fabrieken en zwembaden. Ook voor het ontvochtigen van een bouwplaats, garage, werkplaats, vakantiewoning, camper of caravan is direct een passende ontvochtiger leverbaar.

De werking van een condensatiedroger

Een condensatiedroger is een bijzonder krachtige luchtontvochtiger met een efficiënte werking. Het apparaat zuigt omgevingslucht aan en voert het langs een koelcircuit in de luchtdroger. Een groot deel van het vocht dat in de lucht aanwezig is condenseert en wordt opgevangen in het waterreservoir van de droger.

Verscheidene modellen condensatiedrogers zijn voorzien van een afvoerleiding waarlangs het opgevangen condenswater direct wordt afgevoerd. De gedroogde lucht wordt na opwarming terug in het binnenklimaat gebracht. Al na een relatief korte periode van ontvochtigen zal de relatieve luchtvochtigheid in het binnenmilieu dalen.

Ontvochtiging bij lage temperaturen

De meeste condensatiedrogers van Fral zijn ook geschikt voor luchtontvochtiging bij lage temperaturen. Het ingebouwde HOT GAS systeem ontdooit de gekoelde kern wanneer er ijsvorming plaatsvindt. Dit automatische ontdooisysteem maakt de condensatiedrogers geschikt voor ontvochtiging vanaf 0,5°C.

Alle professionele condensatiedrogers van Fral zijn standaard uitgerust met het HOT GAS ontdooisysteem.

Zie ook

Bij de industriële Fral FD luchtdrogers is HOT GAS optioneel leverbaar. Een ontvochtiger met HOT GAS vorstbeveiliging is prima geschikt voor het verlagen van de vochtigheidsgraad in onverwarmde of gekoelde binnenruimtes.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl