21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Fral luchtontvochtigers voor bioscopen en theaters
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Fral luchtontvochtigers voor bioscopen en theaters

Bedompte zalen, vochtproblemen

Voor elk bedrijf is het belangrijk om een goede indruk bij de klant achter te laten. Zo mogen bezoekers van een bioscoop of theater tijdens een avondje uit niet geconfronteerd worden met stankproblemen. Toch hangt er in veel zalen een muffe geur en is het er erg kil. Ondanks regelmatig schoonmaken blijft het binnenklimaat er bedompt.

De oorzaak van de stankproblemen moet dan gezocht worden bij de hoge luchtvochtigheid in het pand. Schimmels en bacteriën vermeerderen zich in hoog tempo bij een hoge vochtigheidsgraad en deze micro-organismen veroorzaken de onaangename geuren. Het zijn vooral oude zalen die te maken hebben met vochtproblemen.

Oorzaken van een hoge luchtvochtigheid in bioscopen en theaters

De vochtproblemen in bioscopen en theaters zijn het gevolg van zaken zoals

  • Onvoldoende ventilatie
  • Slechte staat van onderhoud, bijvoorbeeld lekkages
  • Weinig daglicht
  • Onvoldoende gebruik van verwarming

In elke binnenruimte waar veel mensen aanwezig zijn stijgt de vochtigheidsgraad, zo ook in een bioscoopzaal of theaterzaal. Bij vochtige weersomstandigheden zal de luchtvochtigheid binnen nog sneller stijgen. Bij regenachtig weer worden vloeren nat en is de garderobe gevuld met natte jassen. Wanneer dit vocht in het binnenklimaat aanwezig blijft, zal dit uiteindelijk resulteren in de kenmerkende vochtgeuren en de ongewenste schimmellucht.

Fral luchtontvochtigers

Om stankproblemen definitief te verhelpen moet de luchtvochtigheid in het pand worden verlaagd. Fral biedt een grote variatie aan luchtontvochtigers voor het verlagen van de luchtvochtigheid in zalen, foyers, bars, louncheruimtes, toiletruimten en opslagruimten van een bioscoop of theater. Laat u informeren over de mogelijkheden van luchtontvochtiging. Fral levert zowel mobiele als vaste luchtdrogers.

Zie ook

Onze wandmodel luchtontvochtigers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl