Home Fral professionele ventilator Blower Tapijtdroger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Fral professionele ventilator Blower Tapijtdroger

Ventilatoren voor snel drogen

De professionele ventilatoren van Fral zorgen voor extra luchtverplaatsing tijdens luchtontvochtiging. De radiaalventilatoren worden samen met luchtontvochtigers in een vochtige ruimte geplaatst met als doel waterschade en vochtproblemen in korte tijd te verhelpen. Een professionele Fral ventilator wordt ook als tapijtdroger gebruikt. De uitblaasopening van de Air Blower is in verschillende hoeken te plaatsen, waaronder een hoek waarbij de luchtstroom gelijkmatig over de vloerbedekking wordt geblazen.

Ventilatoren voor verhuur

Een Fral ventilator is populair voor verhuur. Luchtcirculatie verhogen tijdens ontvochtiging, snel vloeren drogen, stank verwijderen bij brandschade of rookschade. Een Fral radiaalventilator kent vele toepassingen. Vanwege de krachtige luchtverplaatsing zijn de Air Blowers ook geschikt voor diverse doeleinden tijdens evenementen, op podia en in film- of fotostudio's. De belangrijkste toepassing blijft echter waterschade verhelpen en het drogen van nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Diverse Fral radiaalventilatoren

Naast verhuurbedrijven maken voornamelijk bouwbedrijven, waterschadeherstelbedrijven en schoonmaakbedrijven gebruik van deze krachtige ventilatoren. Een Fral radiaalventilator is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Zowel in kleine ruimten als in grote ruimten kan de benodigde hoeveelheid luchtcirculatie tot stand worden gebracht.

Fral FAM 200 is de kleinste ventilator, gevolgd door Fral FAM 400. Tenslotte is Fral FAM 700 de meest krachtige ventilator uit de serie. Deze laatste Air Blower kan optioneel voorzien worden van een koppelstuk voor het aansluiten van luchtslangen. Dit is ideaal voor het drogen van lastig te bereiken plaatsen zoals kruipruimten en holle wanden.

Zie ook

Luchtontvochtigers en ventilatoren voor optimaal drogen

Of een Fral FAM ventilator wordt ingezet als waterschade ventilator of als rookverdrijver, men is verzekerd van krachtige luchtverplaatsing. Voor het drogen van een woning, bedrijfsruimte, kantoor of openbaar gebouw na calamiteiten, maakt men naast een professionele ventilator het best gebruik van een  Fral Superdryer ontvochtiger of een Fral FDSR ontvochtiger.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl