21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Fral Tapijtdroger Vloerdroger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Fral Tapijtdroger Vloerdroger

Vloeren drogen met Fral tapijtdrogers

Snel een natte vloer drogen? De tapijtdrogers van Fral blazen een krachtige luchtstroom over een vloer zodat deze in korte tijd droog is. Een Fral tapijtdroger laat harde vloeren snel drogen, maar ook vloeren die met vloerbedekking afgewerkt zijn. Schoonmaakbedrijven gebruiken de krachtige radiaalventilatoren na vloerreiniging en waterschadeherstellers gebruiken de apparaten bij calamiteiten.

Drogers voor de bouw

De functie van een Fral vloerdroger beperkt zich niet tot het drogen van schoonmaakwerkzaamheden en het herstellen van waterschade. In de bouw gebruikt men de ventilatoren voor het bespoedigen van opdrachten. Bouwbedrijven zetten de professionele ventilatoren in voor het verwijderen van vocht uit vloeren én uit muren. Voor een extra snel droogresultaat gebruikt men naast een ventilator tevens een bouwdroger of ander type ontvochtiger.

Diverse modellen vloerdrogers

Tapijtdroging, vloerreiniging, daar waar krachtige luchtverplaatsing gewenst is, bieden Fral vloerdrogers uitkomst. De ventilatoren zijn op te stellen in een hoek van 0°, 45° en 90°. De uitblaasmond kan over een vloer worden gericht, of juist in de richting van een muur. Dit is ook handig voor het drogen van schilderwerk.

Zie ook

Onze ontvochtigers:

Onze bouwdrogers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl