Home Luchtdrogers voor Akker / Tuinbouw Veehouderij
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtdrogers voor Akker / Tuinbouw Veehouderij

Luchtdroging voor agro-industrie

In de akkerbouw, tuinbouw en veehouderij is op tal van plaatsen intensieve ontvochtiging noodzakelijk. In deze sectoren lopen de toepassingen van luchtontvochtiging sterk uiteen. De verschillende omstandigheden waarbij luchtdroging moet plaatsvinden vragen om flexibiliteit van de ontvochtiger fabrikant.

Fral biedt keuze uit een serie professionele luchtdrogers en industriële luchtdrogers waarvan de meeste modellen optioneel uitgerust kunnen worden met de systemen Hot Gas en D-frost voor ontvochtiging bij lage temperaturen. De verscheidenheid aan modellen drogers zorgt ervoor dat Fral voor nagenoeg alle projecten de benodigde ontvochtigingscapaciteit kan leveren.

Toepassingen van luchtdrogers

Een belangrijke toepassing van Fral luchtontvochtiging is bederf van oogstproducten tegengaan. Een verlaagde relatieve vochtigheid in loodsen en schuren gaat het rotten tegen van onder andere aardappelen, uien, suikerbieten en bloembollen. Ondanks vochtige weersomstandigheden kan de teler de producten droog opslaan.

In kassen en gekoelde opslagruimten voorkomen Fral ontvochtigers condensvorming op kwetsbare gewassen. In de strijd tegen schimmelziekten en andere aantastingen dragen Fral luchtontvochtigers bij aan een beter binnenklimaat.

In de veehouderijsector bewerkstelligen Fral luchtdrogers een beter binnenklimaat en worden de ontvochtigers eveneens gebruikt voor het drogen van voer.

Wat kan Fral voor uw bedrijf betekenen? Informeer naar de mogelijkheden van luchtontvochtiging.

Zie ook

Onze mobiele luchtdrogers:

Onze professionele luchtdrogers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl