Home Luchtontvochtiger Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtontvochtiger Fral Luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers, ook voor particuliere huizen

Veel mensen denken dat een luchtontvochtiger enkel geschikt is voor gebruik in openbare gebouwen of kantoren. Ook voor particuliere huizen is een luchtontvochtiger het perfecte apparaat om een goede luchtkwaliteit te verkrijgen. We staan er niet altijd bij stil maar de kwaliteit van de lucht die we inademen is van levensbelang. Door luchtvervuiling en isolatie is de kwaliteit van de lucht in gebouwen niet altijd voldoende. Een luchtontvochtiger zorgt ervoor dat het teveel aan vocht in de lucht geëvacueerd wordt.

Werking van een luchtontvochtiger

Het werkt eigenlijk op een vrij simpele manier: de luchtontvochtiger zuigt de lucht door een filter die het ontdoet van stof en vuil. Vervolgens wordt de lucht door een verdamper gevoerd waar de lucht wordt gekoeld. Hierdoor condenseert het vocht en wordt in water omgevormd. Dit water wordt opgevangen in een lekbak. De droge lucht wordt tenslotte door een condensator gevoerd waar het opnieuw wordt opgewarmd tot kamertemperatuur. De lucht verlaat de luchtontvochtiger en komt opnieuw terecht in de ruimte waar deze staat opgesteld.

Fral heeft als missie om ieder van de beste kwaliteit lucht te voorzien. Wilt u een offerte voor een luchtontvochtiger voor uw huis of bedrijf, neem dan contact met ons op.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl