Home Luchtontvochtigers Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtontvochtigers Fral Luchtontvochtigers

Luchtontvochtiger keuze

Luchtontvochtigers worden meer en meer ingezet om de kwaliteit van de lucht in een gesloten ruimte te verbeteren zodat niet alleen gezondheidsklachten kunnen verdwijnen maar ook vochtschade aan apparatuur en meubilair voorkomen kan worden. Natuurlijk zijn er dan ook talloze modellen luchtontvochtigers verkrijgbaar op de markt. Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste keuze te maken voor uw situatie.

Fral, goede service en een lage prijs

Fral is de aangewezen partner voor u. Wij zijn een bedrijf dat gestart is op initiatief van twee ondernemers die zich als missie hebben gesteld ieder te voorzien van de schoonste en beste lucht mogelijk. Wij hebben ons bedrijf met opzet “lean” georganiseerd zodat we met relatief weinig werknemers onszelf volledig kunnen concentreren op het leveren van goede, betrouwbare service tegen een relatief lage prijs.

Bij ons kunt u vrijwel alle luchtontvochtigers bestellen die actueel op de markt zijn. Wij adviseren u open en eerlijk over de luchtontvochtigers omdat uw tevredenheid onze drijfveer is.

Onze luchtontvochtigers:

Onze zwembadontvochtigers:

Onze industriële luchtontvochtigers:

Onze bouwdrogers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl