21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Luchtontvochtiging voor farmaceutische industrie
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtontvochtiging voor farmaceutische industrie

Luchtdroging farmaceutische bedrijven

De Fral luchtdrogers uit de FD serie verzorgen luchtontvochtiging in uiteenlopende industrieën, waaronder de farmaceutische industrie. De ontvochtigers voorkomen condensatie en beschermen hygroscopische grondstoffen en eindproducten tegen vocht. De verkregen lage luchtvochtigheid voorkomt tevens dat capsules gaan kleven. Ook voor de algehele hygiëne in farmaceutische bedrijven is een lage relatieve vochtigheid gewenst.

De krachtige condensatiedrogers zijn ook toe te passen in onverwarmde of gekoelde ruimten dankzij twee optionele systemen. Het HOT GAS systeem maakt ontvochtiging vanaf 0.5°C mogelijk. Voor ontvochtiging beneden 0.5°C kunnen luchtdrogers uit de FD serie worden uitgerust met het D-FROST ontdooisysteem.

Voor vragen of extra informatie over onze luchtdrogers neemt u vrijblijvend contact op met Fral.

Zie ook

Mobiele ontvochtigers

De Fral FD luchtdrogers ontvochtigen grote productieruimten en opslagruimten. Voor luchtontvochtiging op andere plaatsen, bijvoorbeeld in laboratoria, biedt Fral mobiele oplossingen. Mobiele Fral FD luchtdrogers zijn compact en makkelijk verplaatsbaar. De verrijdbare luchtdrogers zijn ideaal voor gebruik in een laboratorium, opslagruimte of geconditioneerde ruimte. Indien direct behoefte is aan extra droogcapaciteit, biedt een mobiele Fral luchtontvochtiger snel uitkomst.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl