Home Luchtvochtigheid in wasserijen verlagen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Luchtvochtigheid in wasserijen verlagen

Hoge luchtvochtigheid in wasserijen

In bedrijven waar vochtige processen plaatsvinden ontstaan vroeg of laat vochtproblemen. Wasserijen zijn goede voorbeelden van dit soort bedrijven. Omdat er op verschillende plaatsen in een wasserij veel vocht vrijkomt, stijgt de luchtvochtigheid er snel. De hoge vochtigheidsgraad veroorzaakt condensvorming in verscheidene bedrijfsruimten. Houtwerk en metalen onderdelen raken door het condensvocht versneld aangetast. De kosten van onderhoud aan gebouwen en machines zullen hoger uitvallen dan voorzien.

In vochtige bedrijfsruimten is het lastig om goede hygiënische omstandigheden te waarborgen. Schimmels en bacteriën veroorzaken vervelende vochtgeuren die in een wasserij niet thuis horen. Door middel van ontvochtiging kan de relatieve vochtigheid worden verlaagd tot het niveau waarbij vochtproblemen en stankproblemen niet meer optreden.

Ontvochtiging voor wasserijen

Voor elke afdeling in een wasserij is een Fral luchtdroger leverbaar. Van een kleine opslagruimte tot een grote hal met wasstraat, Fral heeft de ideale ontvochtiger voor de droogklus! Fral luchtontvochtigers beschermen wasserijmachines en transportsystemen tegen schadelijke inwerking van vocht. Gebouwen en installaties blijven gevrijwaard van houtrot of corrosie. Tenslotte, en niet het minst belangrijk, een frisse bedrijfsruimte levert betere resultaten op!

Zie ook

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl