Home Ontvochtiger Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Ontvochtiger Fral Luchtontvochtigers

Ontvochtigers voor een goede luchtkwaliteit

Een ontvochtiger is geen overbodige luxe indien de luchtvochtigheid te hoog is, zowel in huis als op kantoor. Niet alleen mensen met gevoelige luchtwegen of allergieën hebben baat bij het gebruik van een ontvochtiger, ook gezonde mensen kunnen het beste een ontvochtiger gebruiken. Een goede luchtkwaliteit is immers voor iedereen het beste. Er zijn tal van positieve werkingen vastgesteld bij mensen die gebruik maken van een ontvochtiger indien de luchtvochtigheid in een ruimte te hoog is. Bij een goede luchtvochtigheid  functioneren en slapen mensen beter, men voelt zich daardoor fitter.

Fral ontvochtigers

Fral is leverancier van ontvochtigers. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers door onze adviesfunctie. Naast het aandacht besteden aan de prijs en kwaliteit van een ontvochtiger, willen wij onze klanten tevreden stellen door het bieden van maatgevende adviezen. Voor elke klant en situatie wordt een persoonlijke oplossing gezocht. Wij zetten ons in om voor iedere situatie de meest geschikte ontvochtiger te leveren.

Neem een kijkje op onze website voor het aanbod en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte.

Onze ontvochtigers:

Onze industriële ontvochtigers:

Onze bouwdrogers:

Onze zwembadontvochtigers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Fral, gewoon top”
Dhr. Vermegen
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl