21 mei zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden normaal verwerkt. Via e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.
Home Ontvochtiger kopen Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Ontvochtiger kopen Fral Luchtontvochtigers

Advies voor het kopen van een ontvochtiger

Een ontvochtiger kopen leek een simpele taak, maar nu u ook daadwerkelijk begint met zoeken, wordt u overspoeld door het aanbod! Naast een uitgebreid assortiment bieden wij van Fral u ook online advies voor het kopen van een ontvochtiger.

Complete beschrijvingen van de ontvochtigers en de bijbehorende functies kunt u vinden op de website. Dit alles om de keuze voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt bijvoorbeeld een uitvoerig artikel vinden met de punten waarop u moet letten als u van plan bent een ontvochtiger te kopen.

Wij staan graag voor u klaar indien u toch twijfelt tussen verschillende typen. Wij laten u de vrije keus door de bestelling online mogelijk te maken, maar als u persoonlijk advies toch liever heeft, dan helpen wij u graag verder. Alleen zo bent u ervan verzekerd de goede ontvochtiger te kopen. Neem een kijkje op onze website en neem in alle rust ons assortiment door.

Onze luchtontvochtigers:

Onze zwembadontvochtigers:

Onze industriële luchtontvochtigers:

Onze bouwdrogers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl