Home Ontvochtigers Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Ontvochtigers Fral Luchtontvochtigers

Fral ontvochtigers tegen een hoge luchtvochtigheid

Iedereen wordt dagelijks bestormd met goed advies voor gezondheid en levensstijl, maar helaas wordt nog altijd te weinig aandacht besteed aan de lucht die we inademen. Men is onvoldoende bekend met de gevolgen van een slechte luchtkwaliteit op onze gezondheid en omgeving. Ontvochtigers vormen de perfecte oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in gesloten vertrekken met een hoge luchtvochtigheid. Omdat ontvochtigers in zo veel verschillende omgevingen gebuikt kunnen worden, zijn er talrijke fabrikanten en even zoveel modellen op de markt. Het aanbod is zo breed dat het soms moeilijk is een keuze te maken.

Het is daarom van belang dat men ontvochtigers kiest op basis van duidelijke wensen. Dient het apparaat te worden ingezet in een openbare gelegenheid of bij een particulier? Hoe groot is de ruimte waar het apparaat gebruikt zal worden? Wat is de luchtvochtigheid van de betreffende ruimten (er bestaan bijvoorbeeld grote verschillen tussen het vochtgehalte in kelders of in overige leefruimten). Fral helpt u de juiste keuze te maken tussen de aangeboden ontvochtigers, natuurlijk met een zeer interessante prijs / kwaliteit verhouding.

Onze industriële ontvochtigers:

Onze zwembadontvochtigers:

Onze bouwdrogers:

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl