Home Verhuur Bouwdroger Fral Luchtontvochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl

Verhuur Bouwdroger Fral Luchtontvochtigers

Een bouwdroger huren

Niet iedereen die een bouwdroger nodig heeft is bereid deze aan te schaffen. De verhuur van een bouwdroger kan dan een perfecte oplossing bieden voor zowel particulieren als diverse bedrijven. In tegenstelling tot andere soorten apparatuur is verhuur van een bouwdroger perfect mogelijk.

Fral bouwdrogers bij verhuurbedrijven

De bouwdrogers die u bij Fral kunt aanschaffen zijn namelijk uiterst robuust, mobiel en hanteerbaar. Een bouwdroger is namelijk doorgaans voorzien van een metalen frame en stevige rubberen wielen. Hierdoor kunnen ze echt tegen een stootje. U hoeft zich geen zorgen te maken over schades of hoog oplopende onderhoudskosten indien u kiest voor de verhuur van een Fral bouwdroger. Het is ook niet voor niets dat onze modellen al bij meerdere verhuurbedrijven te vinden zijn.

Verhuur van een bouwdroger is niet alleen nuttig voor bouwprojecten, maar ook bij het oplossen van schades door bijvoorbeeld overstroming, vochtigheid, wateroverlast enz. Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met aanvullende informatie over onze Fral apparatuur en bieden u vervolgens oplossingen op maat.

Fral: Right Humidity On Demand

Met meer dan 25 jaar historie is Fral vandaag de dag een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen, ontvochtigen en koelen.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@fral.nl